Eindejaarscampagne 2021

Een persoonlijk cadeau? Met de VVV Cadeaukaart geef je altijd het juiste cadeau met keuze uit miljoenen cadeaus: een dagje eropuit, een nachtje weg, uiteten, winkelen en online shoppen. Het perfecte cadeau voor iedereen en elk moment.

Vanuit het centrale idee ‘Echt iets voor jou’ is de nieuwe merkstrategie en het campagneconcept ontwikkeld, geproduceerd en uitgewerkt tot commercials, outdoor advertising en online content. Echt iets voor jou om precies dat te geven. En echt iets voor jou om precies dat te krijgen. De cadeaukaart als perfecte cadeau voor elk moment.

Met de VVV Cadeaukaart geef je een echte beleving. De potentie van die beleving laten we tot leven komen in onze merkuitingen. Zo tonen we de werkelijke waarde van de kaart en maken we geven weer persoonlijk.

The Others heeft de campagne ontwikkeld, uitgevoerd en vertaald in alle merkuitingen. De productie van films en beeldmanipulatie is door het bureau gedaan in samenwerking met Redrum. De campagne wordt zowel online, offline als op tv uitgerold om Nederland te overtuigen van de magie van de VVV Cadeaukaart.

CAMPAIGN / COMMERCIALS / KEY VISUAL

VVV_Q4_1180_V1_04
VVV_Q4_1180_V1_05
VVV_Q4_1180_V1_02