welcome@the-others.eu

VVV Cadeaukaarten

VVV Cadeaukaarten

Echt iets voor jou!

Een persoonlijk cadeau? Met de VVV Cadeaukaart geef je een wereld aan cadeaus en oneindig veel belevenissen. Daarom laten we de VVV Cadeaukaart tot leven komen, 360˚ in alle communicatie, media en middelen. Van de identiteit van de nieuwe cadeaukaart die er uit knalt in het schap, tot de implementatie in alles waarin we de VVV Cadeaukaart laten leven als dé cadeaukaart van Nederland. We hebben de strategie en conceptontwikkeling, maar ook de complete uitwerking in-house gerealiseerd en helpen de VVV Cadeaukaart al vele jaren aan meer opmerkelijkheid, betere zichtbaarheid en natuurlijk een boost in sales en marktaandeel.

Play Video
Play Video

Een compleet nieuwe productlijn en 360˚ implementatie.

Daar hoort dan ook een omslag bij dat echt voelt als een cadeautje. Ondersteunende informatie staat dan ook op de binnenkant, zodat de omslag van de VVV Cadeaukaart er feestelijk uitziet als je hem geeft.

Let’s be real: een nieuwe visuele identiteit waarin de bijzondere momenten centraal staan.

Spread the love!

De nieuwe productlijn van de VVV Cadeaukaart bestaat niet alleen uit een reeks nieuwe designs voor de omslagen, maar ook uit nieuwe producten zoals de cadeaukaart voor jongeren en belevenissen. Op deze manier speelt de VVV Cadeaukaart nog beter in op hun doelgroepen en hun wensen.

Play Video

Van games tot pretpark! De cadeaukaart voor jongeren.

Van eetcafe tot restaurant, van dagje tot nachtje weg.

In 2017 is de VVV Cadeaubon omgetoverd tot de VVV Cadeaukaart.

Daarmee is er een einde gekomen aan de iconische VVV Cadeaubon en was het tijd om Nederland kennis te laten maken met de nieuwe VVV Cadeaukaart. Wij hebben onze vrienden van de VVV Cadeaukaart ondersteund tijdens deze transitie door de nieuwe productlijn, visuele identiteit, merkstrategie, introductiecampagne en transitiecommunicatie te realiseren.

Play Video

Mr. VVV als vrolijke verrassing op bijzondere momenten.

Play Video

And you get a card…

Jaarlijkse voordeelcampagne waarmee je verrassend veel voordeel kunt behalen met de VVV Cadeaukaart.

Like what you see?
Go see an other project here