welcome@the-others.eu

Synofit

Synofit

Optimaal in beweging

Wist je dat er een groenlipmossel is. En dat die een belangrijk bestanddeel was van de Maori’s in Nieuw-Zeeland. Niet zonder reden, want het bleek bijzonder goed voor je gewrichten te zijn. Daar heeft Synofit een krachtige productrange van gemaakt, samen met andere oplossingen en supplementen om iedereen ‘optimaal in beweging’ te brengen én houden. En wij zorgden voor de beweging in de strategie, identiteit, uitvoering en packaging. Om zo ook de markt in beweging te brengen.

Beweging in alles. Van vorm en verlopen tot visuals.

We passen beweging toe in alles wat het merk communiceert en laat zien. Zo hebben we een identiteit ontwikkeld die beweging brengt én mensen in beweging zet. In een herkenbaar kleurenschema die we toepassen van vorm en verlopen tot visuals.

Play Video

De herkenbare signatuur van bewegelijke vormen en lijnen maakt het merk optimaal herkenbaar en onderscheidend. Van de corporate identiteit tot communicatie, in print en online.

Corporate identiteit, communicatie en powerfull packaging.

Eenheid in verscheidenheid is de kern van alle packaging die we voor Synofit ontwikkeld hebben. Waarbij de eigen kleuren van de belangrijkste ingrediënten de kern van elke verpakking vormt. Groen voor de groenlipmossel, geel voor kurkuma, en rood voor cardio. Zo ontwikkelden we een veelzijdige verpakkingslijn die optimaal herkenbaar Synofit is.

Play Video

Een systeem voor alle afmetingen dat optimaal herkenbaar is.

Play Video

Like what you see?
Go see an other project here