welcome@the-others.eu

Strukton Power

Strukton Power

Een identiteit met power

Strukton Power staat voor duurzame infrastructuur en technologische oplossingen. Maar dan wel met power, smartness, boldness. Werk waar je ambitie en drive in terug ziet. Dat vraagt om een identiteit die er durft te staan. Waarmee we stand-out realiseren. In alle touchpoints die we ontwikkelen in media en middelen. Van presentatie tot animatie is het een identiteit met power.

Een grafisch systeem, gebaseerd op de drie kernexpertises

We spelen in op de beweging. En de systemen die deze beweging in gang zetten. De letterlijke én figuurlijke energie die energietransitie, innovatie, treinen, metro’s en civiele techniek in gang zet. Een high corporate, data-gedreven en ontzettend flexibele stijl, vertaald in drie soorten patronen.

Play Video

Een identiteit die durft te bewegen

Doorvertaald in alle middelen

De combinatie van een witte, high-tech en urban wereld. De wereld van Strukton Power. Door gebruik te maken van weinig kleur (wit, donkerblauw en een rood accent), creëren we een wereld die onmiskenbaar Strukton Power is. Toepasbaar op alle materialen, media en middelen.

De drie kernexpertises hebben we doorvertaald in animaties

Mooi wat Strukton Power allemaal doet en kan. Maar hoe werkt het nu eigenlijk? Dat laten we zien in een serie animaties waarin we de identiteit letterlijk tot leven laten komen.

Play Video
Play Video
Play Video

Like what you see?
Go see an other project here