welcome@the-others.eu

Stoov

Stoov

Omarm de warmte

De warmtekussens van Stoov. We willen ze delen met de hele wereld. Daar zorgen The Others en Stoov samen voor, in de vorm van een nieuwe campagne. Samen ontwikkelden we de strategie, campagne en het concept om de naamsbekendheid van Stoov te vergroten. Vanuit het centrale idee ‘Warmte die je omarmt’ is de campagne ontwikkeld, geproduceerd en uitgewerkt in de nieuwe corporate story, brandfilm, outdoor, web, social, advertenties en billboarding rondom Expeditie Robinson en ook vertaald in alle merkuitingen. Ook de productie van films en beeldmanipulatie van fotografie is inhouse gerealiseerd. De campagne is ook succesvol uitgerold in meerdere landen om een steeds groter deel van Europa te verwarmen met de warmtekussens van Stoov.

Play Video

Niet alleen een kussen maar ook een campagne die verwarmt.

De films, fotografie op locatie en in studio, hebben we compleet inhouse ontwikkeld, geproduceerd, op kleur gecorrigeerd en de beeldmanipulatie op toegepast. Klaar als complete beeldbank om het merk optimaal herkenbaar te maken in alle media en middelen.

Play Video

Eén van de snelst groeiende cross border e-commerce merken.

Mede door de inzet van campagne en communicatie is Stoov gegroeid als merk maar vooral ook in verkoop. Afgelopen jaar steeg de internationale verkoop maar liefst met 70%. Daar krijgt iedereen het vanzelf warm van.

Het Nederlandse merk Stoov creëert een eigen categorie met haar warmtekussens en -dekens. Hierin combineert Stoov weldadige infrarood warmtestralen met draadloos gebruiksgemak. Om overal en altijd warm & comfortabel te blijven zodat jij kunt genieten van het moment. Ontworpen voor de perfecte warmtebeleving.

Ook lekker warm met Kerst en Valentijnsdag

De eigen stijl in beeld maakt het merk optimaal herkenbaar

De beeldbank, doorvertalingen in film en fotografie en ook de aanvullende shoots voor kerst en Valentijnsdag hebben een herkenbare signatuur. Hiermee maken we het merk ook warm in uitstraling, zelfs zonder het logo.

Play Video
Play Video

Like what you see?
Go see an other project here