welcome@the-others.eu

PLUS Vandaag

PLUS Vandaag

Lekker van Vandaag

De kleinere Coop winkels worden ook PLUS. Maar dan vooral voor alle boodschappen voor …. Vandaag! Daarvoor hebben we onder het PLUS merk een compleet eigen signatuur ontwikkeld, uitgewerkt in alle onderdelen en geïmplementeerd. Met een frisse look, een eigen tone of voice en een herkenbare illustratiestijl voor de Groentela, Fruitschaal en Broodtrommel. Krijg je vanzelf trek in vandaag!

Play Video

Een compleet eigen gezicht voor de kleinste winkels van PLUS

Passend op de vierkante meters waarin we het verhaal van een complete supermarkt tot leven laten komen. Met een focus op alles wat je vooral ‘vandaag’ nodig hebt. En vooruit, alvast een beetje voor morgen. In een stijl die net zo fris en vers is als alles wat je er haalt en vindt.

Een sympathieke tone of voice die je echt welkom laat voelen

Rondom de huisstijlkleuren van PLUS hebben we een afgetoond palet aan kleuren samengesteld. Zo voelt de winkel warmer aan en sluit het helemaal aan bij zowel PLUS als het tijdsbeeld van… vandaag!

Play Video

We zijn op zoek gegaan naar het ‘gevoel van thuis’ en hebben dat in deze richting centraal gezet. Het nostalgische, dichtbije gevoel van het huiselijke. Maar dan wel in universele beeldtaal die we kunnen verwerken op alle onderdelen binnen dit concept. PLUS Vandaag is herkenbaar PLUS maar met een eigen gezicht en vooral een eigen toon. We hebben bij PLUS Vandaag niet onze medewerkers die met je praten, maar een winkel die je zelf verder moet helpen. In wat je zoekt, kookt, pakt, wilt en waar je op kan rekenen en zelf af kunt rekenen.

PLUS Vandaag.
Lekker van vandaag
voor vandaag.

PLUS Vandaag is de perfecte mix tussen alles wat een supermarkt in de buurt je biedt en het huiselijke. Zo maken we van PLUS Vandaag het ideale verlengstuk van je keuken en je koelkast thuis.

We zijn er met alles voor nu en vandaag of alvast voor morgen.

Vers gebakken in de buurt. Vers gekookt om de hoek. Je dagelijkse boodschappen direct naast je deur. Haal er vandaag het beste uit! Met PLUS Vandaag

Like what you see?
Go see an other project here