welcome@the-others.eu

Philips MyCreation

Philips MyCreation

Ready for the Big Shift?

Remarkable Lighting. Sustainably printed. Philips MyCreation creëert een nieuw zicht op licht. Door lampen niet langer in grote hoeveelheden te produceren en in een standaard portfolio de wereld over te verschepen. Maar door lampen in 3D te printen en tailor-made te produceren, voor elke klant, voor elk doel. Zo wordt elke lamp uniek in vorm, oplage en afmeting. En ontstaan er oneindige mogelijkheden voor architecten, producenten en afnemers. Met een supersnelle productietijd én minder waste voor onze wereld. Dat hebben we allemaal samengebracht in een wereldwijde campagne, om iedereen mee te nemen in de Big Shift to speed, sustainable and special.

Play Video

Lampen laten leven

Als introductie van het verhaal maakten we een wonderschone film die de oneindige mogelijkheden tot leven laat komen. In de hoofden van makers, maar ook vooral in de toepassingen van deze techniek.

Alle lampen zijn uniek in speed, sustainability and specialty

We hebben de complete branding en communicatie ontwikkeld, geproduceerd en uitgevoerd. Voor de wereldwijde lancering
van Philips MyCreation; van strategie tot story en van ontwikkeling tot executie.

Check de site

Unieke verhalen over unieke toepassingen

Elke lamp heeft een eigen verhaal. Waar is het voor, wat zijn de eisen, toepassingen en het gebruik. Drie van deze verhalen hebben we opgetekend in Utrecht, Singapore en Taipei.

Play Video

Remarkable Lighting. Sustainably printed.

Play Video

“Everything is modularized and can be disassembled”

Een identiteit met eigen signatuur

Binnen de identiteit van Philips hebben we voor MyCreations een eigen signatuur ontwikkeld. Met herkenbare kleur, gebruik van typografie en vorm, beeldtaal en vignet als logo. En toegepast van site tot lookbook.

Play Video
Play Video

“Now everything is printed exactly the way we want it.”

Like what you see?
Go see an other project here