welcome@the-others.eu

Pavo

Pavo

Identiteit met paardenkracht

Pavo is er voor alle paardenbezitters die hun paard het optimale leven willen geven. Van veulen tot de oude bles. Voor geluk en gezondheid van alle paarden. Voor hen ontwikkelen we hoogwaardige kwalitatieve paardenvoeding en geloven in het belang van goede en afgestemde voeding voor de gezondheid van elk paard. Dat verdiende natuurlijk een upgrade van de identiteit, doorvertaald in alles wat het merk communiceert. Iets waarvoor we graag in galop gingen. En ook internationaal uitrollen.

Play Video

Van strategie tot identiteit. En van concept tot executie.

Al het goede van kwalitatief advies., kennis en goede voeding voor paarden, is samengebracht in het strategische, creatieve en conceptuele werk dat we voor en vooral mét het team van Pavo ontwikkeld hebben en ook internationaal uitrollen. Iets dat niet alleen de paarden maar vooral ook het merk extra levenskracht geeft.

De kracht van de Pavo kleur hebben we behouden maar digitaler gemaakt. Zo is Pavo als merk in alle uitingen optimaal herkenbaar en opmerkelijk.

Voor iedereen die van paarden houdt

Pavo heeft verschillende doelgroepen die we specifiek in hun eigen behoeften kunnen voorzien in communicatie. Met eigen accenten, nuances, toon en taal maar wel altijd herkenbaar als Pavo.

Play Video

Van inspiratie tot activatie op productniveau

Van paardenliefhebbers tot professionals. Iedereen die van paarden houdt is welkom bij Pavo. Wij begrijpen de wereld van paarden immers als geen ander. En dragen dat dan ook graag uit in alle inspiratie, informatie en communicatie die we delen met onze doelgroepen. Om van klanten fans te maken.

Opmerkelijke campagnes die werken voor het merk.

Ook de specifieke onderwerpen die extra aandacht vragen zoals de supplementen range of het aandacht vragen voor de balans tussen suiker en zetmeel, geven we extra aandacht. Met sympathieke en duidelijke campagnes die 360˚ ingezet worden en internationaal werken in alle talen waarin het merk actief is.

Supplements als een extra laag met extra waarde

Elk paard kan af en toe wat extra’s gebruiken. Daarvoor heeft Pavo een supplementenlijn. Deze extra waarde hebben we extra zichtbaar gemaakt met een eigen signatuur en campagne onder het merk.

Lifelong happy healthy horses. Dat is waar Pavo voor staat en gaat.

Het herkenbare magenta en het blok laten we ook tot leven komen in onze promoties.

Pavo is er ook voor de absolute topsporters

Voor elk paard dat optimaal presteert is er een uitgebalanceerde range voor de topatleten. De power van deze paarden is vertaald in een eigen signatuur voor Pavo Sport.

Play Video

En we zijn er ook voor de allerkleinsten

Elk paard dat er net is, heeft alle liefde nodig. Dus ook in de voeding en verzorging van het pasgeboren veulen. Daardoor heeft Pavo een eigen lijn voor de fokkerij. Die we dan ook een net iets andere signatuur meegegeven hebben.

Like what you see?
Go see an other project here