welcome@the-others.eu

Pastridor

Pastridor

Een identiteit gebakken

Pastridor is een merk van Lantmännen Unibake, een Zweedse coöperatie met 36 bakkerijen in 21 landen en een van de grootste bakkerijgroepen van Europa. Voor Pastridor hebben we een compleet nieuwe identiteit gebakken. En vertaald in alle touchpoints waarin het merk zich laat zien. Een heerlijk voorbeeld van een geslaagde rebranding met een upgrade voor het merk.

Play Video

Een identiteit om van te smullen. 360 graden doorvertaald in alles.

Een strak monogram als kern van het logo. In zwart en wit voor optimaal contrast en altijd passend bij de verschillende smaken en uitingen waarin het merk zich laat zien.

Van broodje naar beeldbank. En van bun tot brand.

Van logo tot illustraties, van fotografie tot kleurenpalet en van idee tot uitvoering. We hebben alle ingrediënten van deze heerlijke identiteit inhouse ontwikkeld, geproduceerd en uitgevoerd.

Lekker hoor, zo’n beeldbank. Optimaal herkenbaar in alles.

Of het nu gaat om het grote genieten van een overheerlijk broodje of het portfolio geserveerd op tafel. Met onze aanpak voor een beeldbank maakt het merk zich onmiskenbaar herkenbaar in alle uitingen. Met een eigen signatuur in beeld en vorm.

Van productie tot uitvoering en van casting tot colourgrading. We hebben het complete traject inhouse geproduceerd en gerealiseerd.

De catalogus als kern voor sales.

Pastridor geeft alle aandacht aan de catalogus. Als kern van alles wat het merk en vooral de bakkerij te bieden heeft voor haar klanten. Met tips, achtergronden en uiteraard het portfolio. Ook deze hebben we compleet ontwikkeld en drukklaar uitgeleverd.

Stand out! Met een outstanding stand.

Of het nu 2d of 3d is. Een krachtige identiteit maakt het makkelijker om het merk door te vertalen in alle mogelijke media en middelen.

Inspireren om klanten te activeren.

Waar je Pastridor ook tegenkomt, het merk is optimaal herkenbaar.

De website vertelt het verhaal, de app zorgt voor de relatie en de box bezorgt de lekkerste broodjes. Overal altijd een ervaring die het gevoel van Pastridor optimaal bezorgt.

Like what you see?
Go see an other project here