welcome@the-others.eu

Open Dutch Fiber

Open Dutch Fiber

Een campagne zo snel als het licht

De glasvezelmarkt ontwikkelt zich pijlsnel. Het aanbod bij Open Dutch Fiber is door een overname sterk vergroot en daarmee is ook de communicatie richting de consumentenmarkt vanuit het eigen merk ODF gestart . Dat vraagt strategisch om een andere aanpak betreft identiteit en communicatie, voor alle media en middelen, zowel on- als offline. En dat hebben we samengebracht in een herkenbare stijl.

We introduceren:
De Glasvezelgidsen!

Met de introductie van twee gevatte en kleurrijke Glasvezelgidsen als merkambassadeurs vergroten we naamsbekendheid en creëren we een vertrouwd merkbeeld. Zij zorgen er letterlijk voor dat iedereen met ODF altijd pijlsnel de juiste keuze kan maken..

Inspireren, informeren, activeren

Het doel: zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen kiezen voor een van onze providers. Van opwarmen naar activatie. Om dat te realiseren vormen de verschillende activatiefases de basis voor alle uitingen. See om te inspireren, Think om te informeren en Do om te activeren. Uitgewerkt in een grote on- en offline campagne. Van social advertising tot Out of Home en direct mailing.

Een schot-in-de-roos totaalpakket

Van een compleet nieuw webdesign tot een grondige vernieuwing van de identiteit. Met een nieuw, fris font en kleurenpalet, een illustratiestijl en iconen. De wat veilige corporate tone-of-voice maakt plaats voor een toegankelijke en meer directe schrijfstijl. En ‘Open’ vormt daarbij in alle communicatie het centrale vertrekpunt.

We hebben de complete productie in-house gerealiseerd

Van beeldconcept tot productie, van modelselectie tot beeldmanipulatie en volledige campagne uitwerking.

Like what you see?
Go see an other project here