welcome@the-others.eu

O Resto-Bar

O Resto-Bar

O what?

O is rond, volmaakt en compleet. De ronde tafel waar iedereen welkom is. De plek waar mensen en mooie momenten samenkomen. Om smaken te proeven en te delen om samen te beleven. De bar met een ruim aanbod aan open wijnen, heerlijke gin-tonics en cocktails, speciaal bieren en uiteraard ook goede koffie! De tafels vol lekkerste ingrediënten, pure kwaliteit, verrassend bereid. Met voortreffelijke wijnen, wit, rood of bubbelend. De mooiste momenten geserveerd met smaak. That’s O.

De ronde, smaakvolle identiteit van O.

360 graden geïmplementeerd in de complete branding van O. Met een herkenbaar palet aan kleuren, typografie en beeldtaal. Doorgevoerd in alles. Met een eigen tone of voice die deze unieke rest-o-bar o, o, o zo leuk maakt.

Check rest-o.nl

Sfeervol van interieur tot identiteit. Het meest tongstrelende cocktailkaartje en de appetijtelijke website. Alles komt volmaakt samen en rond in O.

Play Video

O so lovely

O is het voorbeeld dat juist in de kleine details het onderscheid van een goede identiteit ligt. De opmerkelijke kleurencombinatie samen met een unieke letter maakt alles wat O laat zien al snel helemaal O. Dat consequent doorgevoerd in alle media en middelen zorgt ook voor de kwalitatieve uitstraling.

Play Video
Play Video

Like what you see?
Go see an other project here