welcome@the-others.eu

Nederlands Dans Theater

Nederlands Dans Theater

A moving identity

NDT is het dansgezelschap dat uitblinkt in creatie, onderzoek en talentontwikkeling. Internationaal, toonaangevend in samenwerking met de top choreografen en kunstenaars. Verbindend met het publiek in Nederland en de wereld. In opdracht van en in nauwe samenwerking met NDT ontwikkelden we de nieuwe visuele identiteit voor het NDT met ingang van seizoen 2022 – 2023. Doorvertaald in alles, nu live te zien.

Vanuit het centrale idee ‘verbinding’ is de visuele identiteit ontwikkeld.

Waarin ruimte is gegeven aan de creatieve en emotie-gedreven kant van het gezelschap. Terug te zien in de nieuwe logo toepassing, het kleurenpalet en in de vormtaal. De nieuwe identiteit wordt uitgewerkt in alle corporate- en marketingmaterialen waaronder de seizoensbrochure, advertenties, socialmediakanalen en de website.

Door de vormen op een onverwachte manier samen te laten voegen met de dynamische fotografie, willen we nieuwsgierigheid creëren en een emotie oproepen.

Over NDT

Als hedendaags dansgezelschap is NDT toegewijd aan creatie, onderzoek, talentontwikkeling en educatie met als hoofddoel het bieden van unieke ervaringen en perspectieven in dans die aanzetten tot gesprek en diversiteit bevorderen. De kern van het gezelschap is een toewijding aan samenwerking, nieuwsgierigheid, innovatie en gemeenschap. Dit omvat de manier waarop NDT opereert als een collectief; hoe het artistieke projecten benadert; de manier waarop het gezelschap het creatieve proces verheft; en samenwerkingsverbanden verrijkt met internationale choreografen en kunstenaars die publiek en gemeenschappen in Den Haag, Nederland, en over de hele wereld met elkaar verbinden.

Onregelmatige en imperfecte vormen zijn een essentieel element van de identiteit.

Er is een gepassioneerd en intiem kleurenpalet samengesteld

Met de nieuwe identiteit willen we ruimte geven aan de creatieve en emotie gedreven kant van NDT, dit zie je terug in het kleurgebruik en in de vormtaal.

Play Video

Like what you see?
Go see an other project here