welcome@the-others.eu

Nederland Schoon

Nederland Schoon

Identiteit en 360˚ communicatie

Een schoon Nederland: het kán. Voor de dieren, het milieu en de toekomst. Maar óók voor onszelf! Voor de bewoners, de bedrijven en overheden in heel Nederland. Nederland Schoon gaat er voor! Met inspiratie, informatie en inzichten om ons mooie Nederland schoner te maken en met elkaar schoon te houden. Wij zorgen dan weer voor een wonderschone identiteit en uitwerking in alle mogelijke media en middelen. Hieronder een klein deel van alles wat we samen ontwikkeld en geproduceerd hebben, voor een schoner Nederland.

Informatie en inzicht
om gedrag te veranderen.

Voor Nederland Schoon hebben we werkelijk een heel breed spectrum aan projecten ontwikkeld, uitgewerkt en geproduceerd. Om alles op te laten tellen tot een beter gedrag van alle Nederlanders. Zowel personen als bedrijven.

Weet jij hoe lang afval blijft liggen? En hoe lang het nodig heeft om te vergaan?

Met heldere inzichten en duidelijke uitleg, maken we visueel welke impact het heeft als je iets weggooit. Door dit helder te maken in aantrekkelijke infographics kan niemand meer om de gevolgen van gedrag heen. En daar dus ook zelf iets aan veranderen.

Magazines, campagnes, infographics, fotografie, uitwerking én productie.

Ook lokaal. Een schoner winkelgebied zorgt ook voor meer veiligheid.

Door consistentie in kleur, vorm en typografie is het merk herkenbaar in alle uitingen.

Door consequent gebruik te maken van de herkenbare kleuren, vormtaal, stijl in fotografie en typografie zorgen we ervoor dat alle communicatie en uitingen optellen. In vormgeving, herkenbaarheid en effect.

Landelijke opschoondag. Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steken we de handen uit de mouwen, en maken we onze straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten schoon. Voor een schoner Nederland.

Dit jaar doen bijna 40.000 Nederlanders mee!

Alle communicatie is er uiteindelijk op gericht om iedereen in beweging te brengen. Om Nederland schoon te houden en schoner te maken. Iedereen kan meedoen, elke dag opnieuw.

Schoonste stranden verkiezing. Ook op verschillende deelgebieden hebben we specifieke acties en communicatie ontwikkeld. Want wie wil er nu niet op een schoon strand liggen?!

Dit jaar doen bijna 40.000 Nederlanders mee!

Alle communicatie is er uiteindelijk op gericht om iedereen in beweging te brengen. Om Nederland schoon te houden en schoner te maken. Iedereen kan meedoen, elke dag opnieuw.

Like what you see?
Go see an other project here