welcome@the-others.eu

Lavish

Lavish

It’s cocktail o’clock!

We laten het cocktailmerk Lavish wereldwijd tot leven komen. Lavish betekent ‘royaal’ en dat hebben we vertaald in een social campaign vol beeld, film en vooral sfeer en beleving. Van een goede cocktail kun je natuurlijk altijd en overal genieten. Op een feestje, een festival of een avondje uit. Met unieke smaken laten we elk moment bruisen. De complete campagne is in-house ontwikkeld, geproduceerd en uitgevoerd. Welke smaak kies jij?

Play Video

Cocktail night

Een energieke avond in een sferische en kleurrijke cocktailbar. De perfecte plek om te genieten van een avond vol dansen, lachen met vrienden en van heerlijke cocktails. In de omgeving van een levendige ruimte, gevuld met prachtige verlichting, levendige kleuren en opzwepende muziek. Pak de cocktailkaart en kies de cocktail met jouw favoriete smaak.

Play Video

Beachclub Bliss

Een heerlijk zonnige middag op het strand rondom een levendige beachclub, genieten met vrienden met verfrissende cocktails. Vol positieve vibes en gelach met de zon op je gezicht, genietend van de zorgeloze dag, het gezelschap van vrienden. En natuurlijk jouw favoriete cocktail in de hand samen zitten in het zand.

Play Video

De films, fotografie op locatie en in studio, hebben we compleet inhouse ontwikkeld, geproduceerd, op kleur gecorrigeerd en de beeldmanipulatie op toegepast. Klaar als complete beeldbank om het merk optimaal herkenbaar te maken in alle media en middelen.

Play Video
Play Video

Festival vibes

De stralende middagzon werpt haar warme gloed over het festival. Mensen komen samen, delen de muziek, dans, plezier en hun vrijheid. Zinderende vibes hangen in de lucht en iedereen ontsnapt aan de drukte van het dagelijkse leven met een heerlijke cocktail.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Like what you see?
Go see an other project here