welcome@the-others.eu

De nieuwe KPN beeldtaal

We hebben de vernieuwde merkidentiteit van KPN een visuele boost gegeven. Niet alleen met een beeldbank maar een merk-eigen tone-of-visual in elk beeld! Dit heeft geleid tot een frisse, dynamische beeldtaal die elk beeld optimaal KPN maakt in alle media en middelen, zowel binnen als buiten de context van het eigen merk. En vertaald in honderden beelden.

Play Video

Optimale herkenbaarheid in de KPN identiteit.

De keuze voor een eigen beeldbank is ingegeven vanuit de overtuiging dat elk beeld zo compleet mogelijk het KPN gevoel en de identiteit van het merk weer zou moeten geven. De beeldtaal wordt gekenmerkt door een aantal verbindende elementen die in elk beeld – in meer of mindere mate – toegepast zijn.

Alle beelden zijn afgestemd op de verschillende doelgroepen waarvoor KPN er is én wil zijn als hét netwerk van Nederland; van Corporate tot Healthcare, MKB tot Big Business, student tot senior tot en met arbeidsmarktcommunicatie. Die spelen dus ook allemaal een rol in de beeldbank gekoppeld aan het merk en de aangescherpte merkwaarden.

We hebben de complete productie in-house gerealiseerd.

Van locaties tot productie, van beeldconcept tot beeldmanipulatie.

We hebben de complete productie in-house gerealiseerd. Van locaties tot productie, van beeldconcept tot beeldmanipulatie. Om de beelden zo breed mogelijk inzetbaar te maken is elk beeld wijder, medium en closer gefotografeerd waardoor er voor alle kaders een juist beeld beschikbaar is of een perfecte ‘cropping’ gemaakt kan worden. Dit om er zeker van te zijn dat de juiste energie overgebracht kan worden.

Overal de juiste energie.

De eerste honderden beelden zijn inmiddels klaar voor gebruik en aan de volgende series wordt al gewerkt. Klaar om de juiste energie over te brengen in alles wat KPN laat zien.

Een merk-eigen tone-of-visual in elk beeld

Like what you see?
Go see an other project here