welcome@the-others.eu

eyes + more

eyes + more

Believe your eyes

Sinds de oprichting in 2005 heeft eyes + more al meer dan 260 stores geopend verspreid over Europa en helpen ze jaarlijks meer dan 3 miljoen mensen aan een nieuwe bril. Daarmee is eyes + more een van de snelst groeiende opticiens van Europa.

Een compleet nieuwe identiteit, fotografie, films en 360˚ implementatie.

Van story tot socials en van prijs tot propositie. Samen met onze klant hebben we het complete communicatie concept, identiteit en uitwerkingen in media en middelen opnieuw uitgevonden. Om de single price propositie nóg duidelijker te maken voor alle brildragers in met Duitsland, Oostenrijk, België, Nederland en Zweden.

Eyewear is fashion and an ordinary accessory to underline people’s individuality

Een bril is voor eyes + more meer dan alleen een bril. Het is een accessoire, waarmee we iedere dag, op ieder moment, bij iedere gelegenheid, onze individuele stijl laten zien; overdag zakelijk, ’s avonds huiselijk op de bank, sportief op vakantie of elegant bij een diner.

Voor elke stijl en elk moment een bril. Die belofte laten we leven in een wereld waarin je jezelf kunt zijn met de bril die bij je stijl, outfit en persoonlijkheid past. Dan heb je aan één bril niet genoeg. Dus start je een eigen collectie!

All-inclusive brillen voor een vaste prijs.

Play Video

Elke eigen stijl hebben we tot leven laten komen in een eigen herkenbare stijl in de identiteit, fotografie, films en uitwerkingen in campagnes en communicatie.

Play Video

Like what you see?
Go see an other project here