welcome@the-others.eu

Eco-Movement

Eco-Movement

The leading charging station data platform

Eco-Movement is hét toonaangevende dataplatform voor laadpunten. Met alle data in handen van 1.3 miljoen laadpalen wereldwijd voorzien ze klanten als Uber, Tesla, Google en TomTom van hapklare brokken info. Zodat zij hun klanten kunnen voorzien van de beste experience in elektrisch rijden. Dan is het wel van belang dat je jezelf ook kan meten met ’s werelds grootste techbedrijven…

Een premium identiteit.
Van pitch deck tot website.

Eco-Movement is data-gedreven, high-tech en super slim. Dat hebben we duidelijk én eenvoudig doorgevoerd in de stijl. Een slim en simplistisch ontwerp, met aandacht voor subtiele details in de vormgeving om het geheel een eigen en herkenbaar karakter te geven. Uiteraard met een dito logo en bijbehorende kleuren.

Doorvertaald in alle media en middelen

Met een beeldbank vol slimme beelden rondom data, elektrisch rijden en tech. Een cleane uitstraling op socials, conferenties, in presentaties en in het kantoor.

Een website als visitekaart voor ’s werelds grootste techbrands

Super clean, straight to the point en een uithangbord voor hun innovatieve software. Ontworpen op strakke grids, van widescreen tot mobile. En met een design system dat op ieder scherm dezelfde impact en herkenbaarheid heeft. Overal onmiskenbaar Eco-Movement.

Play Video

Check de identiteit en website live op eco-movement.com

Like what you see?
Go see an other project here