welcome@the-others.eu

Artrésor

Artrésor

The art of packaging

Het nieuwe merk Artrésor introduceert unieke verpakkingsdozen die zijn ontworpen om een veilige verzending van kunstwerken naar klanten te garanderen. Gemaakt met oog voor zowel esthetiek als bescherming, brengt het voorpret bij elke ontvanger. We hebben een herkenbare, maar toch neutrale identiteit ontwikkeld zodat de doos niet het kunstwerk overschreeuwt. Een kwalitatieve ervaring die aan de beleving van het kunstwerk bijdraagt.

Play Video

Onzichtbaar
zichtbaar

De producten zijn de hero in de algemene communicatie van het merk, zoals de socials en website. Dit hebben we volledig in 3D gerenderd en kunnen daarmee elke compositie en elk verhaal ontwikkelen. Zo realistisch dat het gefilmd lijkt.

See, Think, Do

We hebben een drielaagse campagne ontwikkeld op het welbekende See, Think, Do model, waarin we Artrésor introduceren en de sales aanjagen.

Play Video

Meer dan een website

Bij een sales-driven campagne hoort natuurlijk ook een website die daarop gebouwd is. Een website met een slim uitgedachte UX verrijkt met componenten om de bezoeker te interesseren, informeren en activeren.

Like what you see?
Go see an other project here