welcome@the-others.eu

ARAG

ARAG

Een toegankelijke identiteit voor iedereen

ARAG wil het recht toegankelijk maken voor iedereen. Dit hebben we vertaald in een identiteit die ontwikkeld is op een rechte structuur waardoor het ronde logo van ARAG altijd maximaal loskomt. Voor ARAG ontwikkelen en produceren we veel verschillende uitingen, alle gebaseerd op dit systeem. Van corporate uitingen tot employer branding en van fotografie tot sponsoring. Om ARAG maximaal tot haar recht te laten komen.

Een heldere identiteit met geel, zwart en wit in een rechte vormgeving.

De rechte vormgeving van ARAG maakt alle uitingen en communicatie helder. Precies wat we willen om het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Dat begint immers met duidelijkheid in communicatie.

Play Video

Van polisvoorwaarden, tariefkaarten en aanvraagformulieren tot social posts

Of we nu online of offline werken, statisch of in film of animatie. Alles wat we ontwikkelen binnen een identiteit moet optellen tot hetzelfde eenduidige merkbeeld.

Play Video

Merkcommunicatie en employer branding dat werkt voor mens en merk.

Vanuit de merkpositionering en -communicatie hebben we de employer branding en communicatie ontwikkeld, geproduceerd en doorvertaald naar interne media en middelen.

De scheidsrechter als rechtvaardig symbool.

ARAG is sponsor van de scheidsrechters van de KNVB. Dé verpersoonlijkingen van rechtvaardige besluitvorming en voorvechters van FairPlay. Ook hiervoor hebben we de conceptuele ontwikkeling en vertalingen in communicatie gerealiseerd.

Like what you see?
Go see an other project here