Creativity

360° COMMUNICATIE

The Others kijkt 360˚naar de wereld van communicatie. Offline én online. Van identiteiten tot packaging, van strategie tot campagne en van stills tot films. Van ontwikkeling via uitwerking naar productie.

 • APPS

  APPS

  Maak kennis met onze eigen corporate communicatie app Incrowd. Voor elke organisatie die professioneel wil communiceren in een vorm die past bij deze tijd: snel, direct en duidelijk. Of check een van de andere apps die we speciaal voor onze klanten ontwikkeld hebben. 

 • BOOKLETS

  BOOKLETS

  We houden van boeken. Om klanten iets bijzonders te geven, om leads mee te genereren, om tekst en uitleg te geven, om meer de diepte in te gaan of een collectors-item te ontwikkelen. Er kan zoveel met een boek.

 • BRANDING & IDENTITY

  BRANDING & IDENTITY

  Elk merk moet herkenbaar en onderscheidend zijn. Een goede merkidentiteit is essentieel om je te onderscheiden van de massa of concurrentie. Daarom ontwikkelen we visuele identiteiten die passen bij het DNA en positionering van de merken waarvoor we actief zijn.

 • CAMPAIGNS

  CAMPAIGNS

  We zijn dol op campagnes. Van concept tot een goed doordachte en passende marketingstrategie. Van rake copy tot wervelend design, wij maken campagnes die 360 graden ingezet worden. In print en online. Op de deurmat en via je mobiel. Om iedereen op de meest effectieve wijze te bereiken.

 • FILM

  FILM

  Van commercials tot films voor web, social of intern. Een verhaal in bewegend beeld met kracht gebracht op elk medium. 

 • IMAGE BANKS

  IMAGE BANKS

  Een eigen identiteit begint met een herkenbaar beeld. Niet onbelangrijk dus om een up-to-date imagebank te hebben. Met beelden die zorgen voor consistentie in alle media en middelen van het merk.

 • SPECIALS

  SPECIALS

  Speciale momenten vragen om een bijzonder design. Verpakkingen, give aways of gras op de cover van je boek? We ontwikkelen het en vertalen elke boodschap naar creatieve concepten.

 • VISUALS

  VISUALS

  Een krachtige keyvisual draagt een campagne. Een slim ontwerp met zeggingskracht en herkenbaarheid. In fotografie of 3D. We maken mogelijk wat onmogelijk lijkt.

 • WEBSITES

  WEBSITES

  Even googlen. Liefst op smartphone of tablet. Je wilt vindbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Geen probleem, want wij zijn opgewassen tegen de nieuwste mogelijkheden in online communicatie. Profilering en campagnevoering op social media hebben we ook al vaak genoeg gedaan. Ook daar helpen we graag in.