Creativity

 

Wij denken in wat onze klanten nodig hebben

Wij helpen merken en producten om onderscheidend te zijn. Om vindbaar, herkenbaar en uniek te zijn voor hun doelgroep.
 We denken in wat onze klanten nodig hebben. Wij denken in antwoorden op de vragen die ze ons stellen. Die antwoorden vertalen we op een creatieve wijze naar communicatie. Wat we doen, doen we goed. En dat doen we graag net even iets anders. Zodat het opvalt wat we doen. Opvallen is namelijk waar elk merk behoefte aan heeft. Van campagnes tot boeken, van logo’s tot nieuwe identiteiten. We hebben het allemaal gedaan.
 We leveren dan ook niet zomaar werk. Wij leveren creativiteit. En welke vorm dat aanneemt, wordt bepaald door wat het beste werkt.

Onze aanpak helpt de merken om opgemerkt te worden. Om geliefd en bovenal, om succesvol te worden. Dat is natuurlijk niet alleen ons succes. Een goed en sympathiek merk of product helpt altijd. Maar hoe goed ook, elk merk overstijgt zichzelf door goede en creatieve advertising. Laat dat nou net zijn, wat wij doen!
 Strakke voorschriften voor de huisstijl zijn ook geen probleem. Wij maken wat het merk of product nodig heeft. 

The Other Company

Bij ons werken geen dure mensen, met dure titels die dure uren schrijven. Niet nodig. Dat hebben we inmiddels in 8 jaar wel bewezen.
Bij ons werken creatieven met bakken ervaring en een enorme drive. 16 creatieven die daadwerkelijk creatief werk maken in de breedst mogelijke zin van het woord. Zo leveren wij wel de kwaliteit van de grote bureaus, maar rekenen we niet dat tarief. Online kunnen we ook alle kanten op. Met onze online wizards die de bits en bytes snappen, is alles mogelijk. Een traffic manager zorgt dat alles in goede banen loopt. Dat werkt wel zo lekker. Ook voor onze klanten.

The Others is opgericht door Chris Visser. Hij heeft ruim 10 jaar voor PPGH/JWT (J. Walter Thompson) gewerkt als creatief directeur PPGHJWT/Artists en was mede-oprichter / creative director van JWT International Amsterdam en heeft een ruime ervaring in het bouwen van merken, zowel nationaal en internationaal.


Contact

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of de briefing van een leuk project. 

CONTACTGEGEVENS